Sugardating

Sugardating är ett utländskt fenomen som blir alltmer populärt här hemma. Även om det ibland har förknippats med prostitution anser de flesta sockerätare att det är en win-win-situation

Medlemmar

20 miljoner+

Gratis profil

Ja

Publik

Singlar

Medlemmar

300.000+

Gratis profil

Ja

Publik

Gifta & affär

Medlemmar

900.000+

Gratis profil

Ja

Publik

Gifta & affär

En sugar daddy kan få intimitet och (sexuellt) sällskap när behovet uppstår, medan en sugar babe i gengäld får dyra gåvor, utsökta middagar och spännande upplevelser.

På den här webbplatsen hittar du ett urval av platser där du kan söka efter en sugardaddy eller sugarbabe, läsa mer om sugardating och få råd om hur du kan komma igång.

Våra rekommendationer för de bästa webbplatserna för sugardating

Nyhet: Det finns nu 3 nya svenska sugardating-sajter av det stygga slaget som är värda att titta på.

#1 Richmeetbeautiful.com

RichMeetBeautiful är, enligt sajten själv, inte en dejtingsajt som syftar till att sugardating, även om namnet kan få dig att tro det. Tvärtom är det en dejtingsajt för mycket rika singlar som söker en partner. Man kan dock förledas att tro att det trots den kanske motsatta avsikten ändå finns en grund för sugardating. Detta beror delvis på att webbplatsen ligger bra till på Google för sökordet ”sugardating”, har flera artiklar om ämnet och 70 procent av användarna är kvinnor.

Richmeetbeautiful.com är gratis att gå med i, men om du vill ha full nytta av webbplatsen måste du köpa en prenumeration.

Fördelar med Richmeetbeautiful.com:

 • Det är gratis att bli medlem
 • Det finns många kvinnliga medlemmar
 • Användarna har ett gemensamt intresse för det lyxiga livet

Nackdelar med Richmeetbeautiful.com:

 • Enligt recensioner från befintliga användare finns det många falska profiler på webbplatsen
 • Få alternativ för att anpassa profilen
 • Du måste betala en prenumeration för att få full nytta av webbplatsen

#2 Match.com

Skapa en gratis profil ”

Match.com är den största dejtingsajten i Sverige och enligt många omdömen från tidigare och nuvarande användare är det också den bästa dejtingsajten i Sverige. Dating.dk var en av de första dejtingsajterna i Sverige och har funnits med från första början. Detta återspeglas i de många användarna, som vanligtvis har över 40 000 inloggningar per dag.

Som något speciellt är falska profiler sällsynta, det finns svensk kundtjänst som är redo att hjälpa till och det är lätt att registrera sig som användare. Det är gratis att registrera sig och surfa på webbplatsen, men om du vill komma i kontakt med andra användare måste du betala för ett medlemskap. Priset är dock mycket rimligt jämfört med många andra dejtingsajter. Om du till exempel köper ett 3-månaders medlemskap får du den första månaden för 1 SEK.

Men just sugardating kan vara en nackdel när så många användare letar efter ”vanlig” dejting. Det kan vara svårt att hitta profiler som specifikt söker sugardating, och missförstånd om relationen kan lättare uppstå jämfört med dejtingsajter som specifikt fokuserar på sugardating.

Fördelar med match.com:

 • Trovärdig dejtingsajt med många bra recensioner
 • Gratis att registrera sig som användare och billigt medlemskap
 • Kundtjänst på svenska

Nackdelar med match.com:

 • Främst för ”vanlig” dejting och för att söka ett engagerat förhållande

#3 MötesplatsenSkapa en gratis profil ”

Mötesplatsen är också en av de äldre och större aktörerna på dejtingmarknaden. Här hittar många singlar en ny partner varje år, men just för att det är en dejtingsajt för singlar som söker partner är det svårare att hitta relevanta partners. Du får dock god hjälp av deras matchningssystem, som består av en algoritm som presenterar relevanta matchningar för dig.

Det är gratis att registrera sig på Mötesplatsen, men precis som på andra dejtingsajter måste du betala för ett medlemskap om du vill använda alla funktioner, inklusive kontaktfunktionen.

Fördelar med Mötesplatsen:

 • Erfaren dejting site
 • Gratis registrering och rabatt på den första månadens medlemskap
 • Smart matchmaking-system

Nackdelar med Mötesplatsen:

 • De flesta medlemmarna vill ha ”vanlig” dejting och söker ett engagerat förhållande

#4 Victoria Milan

Victoria Milan är faktiskt känd för att vara en dejtingsajt för otrohet; det är där du hittar den hemliga affären och där du kan dejta andra som redan är gifta eller i ett förhållande – utan att deras partner vet om det. Så det är huvudsakligen sexdejting utan stora åtaganden.

Men Victoria Milan är också platsen där du kan hitta din framtida sugar daddy eller sugar babe. En sugardaddy kan vara en gift man som vill ha lite kul i vardagen – och sugardating är ett bra alternativ utan förbehåll.

Det är gratis att registrera sig som användare på Victoriamilan.dk, men du måste köpa en prenumeration för att få alla fördelar, inklusive att kontakta andra användare. Abonnemanget är dyrt med 390 svenska kronor för en månad, men blir billigare om du väljer 3, 6 eller 12 månader.

Fördelar med Victoria Milan:

 • Dejtingsajt med syfte att ordna sexdejter
 • Möjlighet till anonyma profiler och suddiga profilbilder
 • Det är gratis att skapa en profil

Nackdelar med Victoria Milan:

 • Många falska profiler enligt recensioner från befintliga användare
 • De flesta manliga profiler
 • Abonnemangspriset är högt i tak

Vad är sugardating?

Sugardating är en nyare form av dejting som blir allt vanligare i Sverige. Det är en ”dejt” mellan en yngre man eller kvinna och en äldre person av motsatt kön som är ekonomiskt välbärgad. Den äldre parten ger gåvor, middagar och upplevelser i utbyte mot intimitet och (vanligtvis sexuellt) sällskap.

Den äldre partnern kallas ”sugarmama” när det gäller kvinnor och ”sugardaddy” när det gäller män. Den yngre killen kallas ”sugarbabe” för kvinnor/flickor och ”sugarboy” eller ”boytoy” för män/pojkar.

Den vanligaste konstellationen är en sugardaddy och en sugarbabe, det vill säga en äldre, rik man som sugardar en yngre kvinna. Det uppskattas att det finns mer än 80 000 sugar daddies i Sverige.

Goda råd för sugarbabes och sugarboys

Om du funderar på att sugardater, här är tre tips:

 1. Ladda upp en korrekt profilbild

Det första som en potentiell partner ser på din profil är din profilbild. Den ska vara bra, men den ska vara både aktuell och korrekt, annars riskerar du många första dejter utan att det leder till ett riktigt sockerförhållande.

 1. Skriv en bra och säker profiltext

Profiltexten är din ”försäljningspresentation”. Den ska vara kort och tydlig, men den ska också ge en bild av vem du är som person – och naturligtvis ska den vara intressant och skilja sig från de standardprofiltexter som översvämmas av de svenska dejtingsajterna. Du kanske vill skriva vad du söker i ett sockerförhållande, men var inte för kritisk, för då avskräcker du intresserade parter.

 1. Tänk på dina gränser

Sugar dating har ofta jämförts med prostitution. Den stora skillnaden är dock att du som sugarbabe eller sugarboy bestämmer vad du vill ”erbjuda” din sugar daddy eller sugar mummy. Det kan finnas ambitioner från givarens sida, men det är bara ambitioner och inga krav. Tänk på – och respektera – dina egna gränser i ett sockerförhållande.

Sugardating råd för sugardaddies och sugarmamas

Om det är första gången du är sugardaddy eller sugarmama kanske du också är lite osäker på hur du ska närma dig projektet.

 1. Tänk på vad du letar efter och var ärlig

Det finns många olika sugar babes och sugar boys med olika önskemål och gränser. Om du är ärlig om vad du söker är det mycket troligare att du hittar rätt person.

 1. Skriv en bra profiltext

Din profiltext ska dels spegla vem du är, men den ska också berätta vad du söker och vad du kan erbjuda i utbyte i ett sockerförhållande.

 1. Ladda upp en bra och korrekt profilbild

Även om detta vanligtvis är ett relativt engagerat förhållande där både du och din sugarbabe eller sugarboy får ut något av förhållandet ömsesidigt, vill många hitta en match med viss attraktion eftersom det gör förhållandet mer äkta. Välj därför en bra och korrekt profilbild.

VANLIGA FRÅGOR

Finns det sockerdejtingappar som är gratis?

Ja, du kan registrera dig på några av de sajter vi rekommenderar här på sajten, utan kostnad. Tänk på att du i de flesta fall kommer att bli ombedd att skapa ett abonnemang, till exempel när du vill kontakta datumet.

Vilken är den bästa sidan för sugar dating?

Vår rekommendation är att ta en titt på antalet medlemmar sajten har och om de har bra recensioner på ex Trustpilot. Det är alltid en bra idé att dubbelkolla innan du skapar en profil.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog