NextLove – dejting för skilda och ensamstående föräldrar

Ar du skild och söker en ny kärlek? Eller är du en ensamstående mamma eller kanske en ensamstående pappa som är redo att släppa in en ny partner i ditt liv?

År 2013 öppnade den sociala nätverks- och dejtingsajten NextLove som riktar sig till singlar (med barn) och skilsmässor. Datingsajten skiljer sig alltså från andra dejtingsajter genom att den riktar sig till just denna nisch. Det ger skilda och ensamstående föräldrar möjlighet att hitta en partner som har varit i samma situation och därför också söker samma sak: en ny partner att dela vardagen med.

Möjligheten att hitta en partner i samma situation som du på NextLove är ganska stor, eftersom 50 % av de svenskar som väljer att gifta sig skiljer sig eller separerar. Enligt NextLove finns det barn under 18 år i 50 procent av relationerna.

Kan jag skapa en gratis profil?

Alla som är intresserade av att prova singel dejting som ensamstående förälder (eller singel utan barn) och skilsmässa dejting kan skapa en gratis, premium eller premium plus profil. Om du väljer att använda den kostnadsfria profilen är dock funktionerna du har tillgång till mycket begränsade.

Om du vill ta dejtingsajten på allvar är det därför vettigare att investera i ett premiummedlemskap eftersom du då kan läsa och skriva privata meddelanden med andra medlemmar, chatta med andra online, se vilka som har besökt din profil och många andra fördelar som du inte har med en gratisprofil.

Större chans till matchning med matchningssystemet

För att öka chansen att ensamstående föräldrar och andra som är intresserade av singeldejting lyckas hitta kärleken erbjuder NextLove ett matchningssystem när du registrerar dig på webbplatsen.

Detta ger dig en extra chans att hitta rätt person snabbt genom singel dejting, eftersom du får träffar som baseras på frågor om dig själv och din livsstil. Det är inte bara en slumpmässig fråga du får, eftersom systemet är baserat på vetenskaplig forskning om kärlek och relationer.

Systemet gör att dejtingsajten sticker ut från andra sajter, eftersom få andra sajter erbjuder detta alternativ.

Så om du vill att singel dejting eller skilsmässa dejting ska bli en succé, finns det goda chanser för det på NextLove.

Finns det några nackdelar med dejtingsajten?

Den första nackdelen är förstås att du får ut mest av din singeldejting om du skapar en betald profil.

En annan sak är att även om de kontrollerar alla profiler kan det hända att några falska profiler smiter igenom. Flera av recensionerna på Trustpilot skriver att de har upplevt falska profiler och att de lurar dig att uppgradera ditt medlemskap så att du kan chatta.

Det finns dock falska profiler på nästan alla dejtingsajter, eftersom det ibland kan vara svårt att avgöra om en profil är falsk eller inte. Så om du bara är vaken och inte blir blåögd i en chatt bör du se till att inte gå i fällan.

En bra plats att hitta kärleken på

På det hela taget är Nextlove.dk ett bra ställe att leta efter kärlek på om du letar efter skilsmässodating som ensamstående förälder eller som frånskild person utan barn. Naturligtvis kan andra också använda dejtingsajten – men då måste du vara öppen för att inleda ett förhållande där barn och en före detta make kan vara en del av vardagen. Annars är möjligheterna att hitta kärleken öppna.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog