Sex apps: De 11 bästa apparna för oanständiga och tillfälliga dejter

En snabb fix, en långvarig affär eller en extra rolig helg – vad du än letar efter gör utbudet av sexappar det enklare än någonsin.

I takt med att sex har utvecklats till att bli en öppen sak att prata om, har marknaden för nätdejting skapat utrymme för just detta; sex utan förbehåll. Det finns nu en mängd Sex apps som kan användas för detta ändamål.

Användarna på Sex apps är en bra blandning av människor i alla åldrar, kön och karriärer. Vanligt är att man vill ha sex som inte involverar känslor eller engagemang. Och förvånansvärt många vill det.

Vissa appar är uteslutande avsedda för sex, medan andra också är avsedda för dejting. Det handlar mycket om att hitta en app som passar ditt syfte, oavsett om du letar efter en fast sexpartner, andra i swingcommunityt eller ett snabbt knull.

Vad är en sexapp?

Sex apps: De 11 bästa apparna för oanständiga och tillfälliga dejter - sex apps

En sexapp är i princip en dejtingapp. Syftet med att träffa andra är inte att hitta kärlek, utan att hitta någon – eller flera – att ha sex med. Vissa appar utvecklades specifikt för detta ändamål, medan andra ursprungligen var dejtingappar, men med sin utformning och funktion fungerar de utmärkt som sexappar också.

Gemensamt för de olika apparna är att du skapar en användarprofil som du kan använda för att söka efter andra användare. Vissa appar är utformade så att du kan söka i ditt geografiska område, medan andra fokuserar mer på att matcha användare efter sexuella önskemål.

Goda råd för sex dejting

Dejting via sexappar kallas också för sexdejting. Naturligtvis vill alla ha sex på ett eller annat sätt, men önskningar och önskemål är väldigt olika och det handlar mycket om att sätta gränser och begränsningar från början.

Om du använder en sexapp där du kan skriva en profiltext, är det mycket klokt att skriva vad du faktiskt söker – och vad du gillar. Det är skillnad mellan att leta efter någon att äta en trevlig middag med och sedan krypa ihop på vita lakan – och att leta efter likasinnade för SM eller BDSM.

Om det inte är möjligt att skriva en profiltext är det alltid en bra idé att diskutera det i chatten innan ni kommer överens om att träffas. Även om ni är attraherade av varandra baserat på foton och videofilmer kanske ni inte är på samma sida när det gäller vilken typ av sex ni vill ha. Och det är bättre att klargöra detta före ett eventuellt möte.

Råd om hur man använder sexappar:

  • Välj en sexapp som passar dina behov
  • Skriv en profiltext som fokuserar på vad du söker och vad du kan erbjuda
  • Sätt tydliga gränser i chatten före ett möte
  • Välj en offentlig mötesplats innan du går vidare
  • Tänk på vilka bilder och videor du lägger ut på nätet, eftersom de kan sparas och användas av andra
  • Prioritera verifierade profiler
  • Berätta för en vän var du befinner dig när du träffar en sexdejt

Finns det gratis sexappar?

Även om många sexappar är tillägg till sexdejtingwebbplatser och därför kräver en prenumeration för att få full erfarenhet, kan du också dra nytta av att använda olika gratis dejtingappar som sexappar. Allt fler appar ger dig möjlighet att söka kontakt med andra – utan att du vill inleda ett förhållande.

Fördelen med betalda appar är att det vanligtvis finns mer kontroll och möjlighet till användarverifiering. Detta innebär att falska och osäkra profiler har större sannolikhet att upptäckas. Samma säkerhet finns inte i gratis sexappar.

VANLIGA FRÅGOR

Vilka sexappar är bäst?

Vilken sexapp du ska välja beror på dina behov. Det finns appar som är bäst för casual dating som slutar i sex, men det finns även appar för att hitta andra swingers eller SM-entusiaster.

Är det säkert att träffas via sexappar?

Många tycker om att träffa sexpartners via appar eftersom det är tillgängligt och enkelt. Du bör dock alltid vidta dina försiktighetsåtgärder, som t.ex att prata i förväg, träffas på en offentlig plats och informera andra om var du befinner dig.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog