Bästa dejting app i Sverige

Det finns numera många dejtingappar på den svenska marknaden. Den här guiden hjälper dig att hitta den bästa dejtingappen för dina behov.

Det finns cirka 600 000 användare av nätdejting i Sverige. Det finns många som kollar sin dejtingprofil varje dag för att se om det finns en matchning. Alternativen är nu också många. Det finns många dejtingsajter och appar, stora och små, med olika funktioner och syften.

Medlemmar

20 miljoner+

Gratis profil

Ja

Publik

Singlar

Medlemmar

300.000+

Gratis profil

Ja

Publik

Gifta & affär

Medlemmar

900.000+

Gratis profil

Ja

Publik

Gifta & affär

Medlemmar

150.000+

Gratis profil

Ja

Publik

Sugerdating & affär

I den här guiden hjälper vi dig att få en överblick över de bästa dejtingapparna på marknaden, så att du enkelt kan välja den app som passar dina behov bäst.

Att välja en dejtingapp

Bästa dejting app i Sverige - basta dejting app

Vissa appar är för alla. Vissa är endast avsedda för män eller för kvinnor. En del är för att hitta den sanna kärleken, andra för att få en snabb flört på stan eller för att hitta tillfällig sex.

Det viktiga när du väljer en dejtingapp är att välja en som passar ditt syfte. Det kan du göra genom att välja en av de stora apparna som Tinder, som är till för alla och för alla ändamål, eller genom att välja appar som Partner with Level, som bara är till för högpresterande personer.

Det är därför viktigt att du vet vad du vill göra med nätdejting. Vill du hitta en flickvän? Eller letar du efter ett engångsligg eller en stadig sexpartner? Det är lättare att hitta en match om du vet vad du söker.

Bestäm sedan om du vill ha ett stort urval av användare, där potentialen är större men där det också kan finnas fler fuskare, eller om du vill ha ett mindre urval, men där chansen att hitta en matchning är större bland de användare som redan finns där.

10 av de bästa dejtingapparna

10 av de bästa dejtingapparna i Sverige är följande:

  1. Tinder
  2. Happn
  3. Grindr
  4. Badoo
  5. Bumble
  6. Dating.dk
  7. Samarbeta med Level
  8. Match.com
  9. Victoria Milan
  10. Single.dk

1. Tinder

Tinder är kanske en av de mest kända dejtingapparna i Sverige. Här dyker det upp många träffar inom en vald radie från din plats. Du sveper åt vänster för att avvisa en matchning och åt höger för att gilla, vilket är grunden för kontakt. Om personen du gillar också gillar dig kan du börja chatta.

2. Happn

Happn skapades för att göra det enklare att komma i kontakt med singlar i din närhet. Om du är på ett kafé kan du enkelt ta reda på om den söta killen i hörnet är singel och eventuellt ge honom en like. Appen är alltså främst till för att få kontakt med andra i närheten och fungerar bäst i storstäder.

3. Grindr

Grindr är för män som letar efter män. Grindr kan naturligtvis användas för att hitta en pojkvän, men appen är i första hand avsedd för att hitta en dejt – och många använder den för att hitta ett snabbt ligg. Appen visar dig också var det finns andra manliga singlar som söker män i närheten av dig.

4. Badoo

Badoo är en nyare app som har tagit det bästa från Tinder och Happn. Precis som i Tinder-appen kan du svepa åt vänster och höger och du kan se singlar i din omedelbara närhet, precis som Happn. Eftersom Badoo är en nyare app har den dock inte lika många användare som de andra två dejtingapparna.

5. Bumble

Bumble är ett mellanting mellan en dejtingapp och en app för att hitta nya vänner. Det är alltså inte alla kvinnor på sajten som letar efter en pojkvän. Med den här appen kan endast kvinnor kontakta män och männen har 24 timmar på sig att svara om de är intresserade.

6. Mötesplatsen

Mötesplatsen är Sverige största dejtingplattform. Det omfattar en webbplats, som var en av de första dejtingsajterna i Sverige, och nu även en app. Fördelen med dating.dk är de många aktiva användarna, som är fler än 100 000. Du kan alltså vara säker på att det finns potentiella matchningar för dig mellan dessa.

7. ElitSinglar

ElitSinglar är en etablerad dejtingsajt som senare har lanserat en app. Både webbplatsen och appen är avsedda för singlar med högre utbildning. Det är därför en dejtingapp för dem som är mer utbildade och föredrar en flickvän med samma utbildningsnivå och karriär.

8. Match.com

Match.com är en annan av de mer etablerade på den svenska marknaden för nätdejting som senare har uppgraderat med en app. Om du prioriterar en mycket användarvänlig app och ett stort antal aktiva användare är Match.com ett bra val.

9. Victoria Milan

Victoria Milan är också en dejtingsajt som har en app. Webbplatsen skiljer sig dock mycket från de andra eftersom den i första hand är till för att hitta en flört, oavsett om du är i ett förhållande, gift eller bara letar efter något tillfälligt.

10. Single

Single kom också in på den svenska marknaden för nätdejting från början och har nu både en webbplats och en app. Målet är att hitta en flickvän som vill ha samma sak som du, och det finns många aktiva användare att välja mellan.

Få en fullständig översikt här

VANLIGA FRÅGOR

Vilken är den bästa dejtingappen?

Att välja en dejtingapp beror till stor del på preferenser och behov; preferenser i förhållande till användbarhet och design, och behov i förhållande till om du söker en partner av motsatt kön, en partner av samma kön, en långvarig affär eller tillfälligt kön.

Vilken är den mest använda dejtingappen i Sverige?

Mötesplatsen är den största dejtingplattformen i Sverige när både hemsida och app räknas. Tinder är den största appen som inte är kopplad till en webbplats.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog