SM dejting – Hitta en partner som gillar dominans och underkastelse

SM-dating är för dig som gillar SM-sex som kännetecknas av dominans och underkastelse. Det är vanligtvis en lite mer hardcore form av sex som inte är för alla – och därför kan det vara bra att hitta likasinnade personer att dejta.

Det blir allt mindre tabu att prata om sex och lust i allmänhet, och därför finns det nu dejtingsajter för alla typer av relationer och sexuella läggningar.

Om du gillar S&M – och vill träffa andra som gillar det – kan det vara bra att ha en användare på en S&M-datingsajt. Här kan du vara säker på att träffa andra som känner igen, förstår och själva är involverade i den här typen av relationer och sex.

Vad är SM?

SM dejting - Hitta en partner som gillar dominans och underkastelse - sm dejting

SM är en förkortning för SadoMasochism. Det är förhållandet mellan en sadist och en masochist. Sadisten är den dominerande parten i sexakten och masochisten är den undergivna parten. Ofta är det mannen som är sadist och kvinnan som är masochist, men det kan också vara tvärtom – precis som SM kan vara mellan homosexuella.

Även om parterna i SM vanligtvis har en fast roll eftersom det är det som gör dem upphetsade, finns det också några som tycker om att vara både den dominanta och den undergivna och som därför kan byta roller då och då.

S&M finns i många olika grader, och bara för att du gillar S&M betyder det inte att du gillar att piska, strypa och skära. Att gilla S&M betyder bara att du tänder på att antingen dominera eller bli dominerad – och det måste ofta vara precis på gränsen till smärta.

Relaterat: BDSM dejting

Det är inte ovanligt att medel används för SM-sex. Det kan till exempel handbojor och piskor. Om du har sett Fifty Shades of Grey-filmerna är detta ett förhållande mellan en sadist och en masochist.

SM kräver förtroende

SM-dating innebär nästan alltid smärta i någon grad, och ofta är det också en mycket utforskande form av sex där gränserna gradvis flyttas.

Därför krävs det ett enormt förtroende för att delta. Både från masochistens sida, som måste vara säker på att ett stopp är ett stopp, även om han/hon är fastspänd och därför ömtålig, men också från sadistens sida, som måste lita på att masochisten säger ifrån innan gränserna överskrids.

Även om S&M tidigare har varit mörkt och mystiskt eftersom det har varit något tabu, handlar det vanligtvis om människor som litar på varandra och är bra på att läsa av, respektera och sätta gränser.

Goda råd för SM-dating

Just för att SM innebär smärta är det viktigt att du redan första gången du umgås med en ny partner kommunicerar grundligt om gränser och begränsningar. Både de gränser ni har i förväg, men också hur du och din partner kommunicerar gränserna under akten.

Bra råd för att komma igång med SM-dating:

  • Välj en SM-datingsajt för att vara säker på att du träffar likasinnade
  • Beskriv vilken typ av SM du är intresserad av
  • Var medveten om ditt val av foton och videor, eftersom de kommer att finnas tillgängliga på nätet
  • Ordna en offentlig mötesplats första gången du träffar en ny dejt
  • Lär känna varandra och bygg upp ett förtroende innan ni börjar med SM
  • Se till att du har tydliga ”stoppregler”

Just eftersom SM i de allra flesta fall involverar en sadist och en masochist, som var och en har fasta roller, är det viktigt att klargöra vad du är, eftersom en masochist vanligtvis inte gillar att tillfoga smärta och en sadist vanligtvis inte gillar att ta emot smärta.

VANLIGA FRÅGOR

Vad står SM för?

SM står för sadomasochism och är en term för sexuell interaktion mellan en sadist (som gillar att dominera) och en masochist (som gillar att bli dominerad). Ofta innebär SM-sex också smärta i en eller annan grad.

Är SM-dejting något för mig?

Om du är tveksam till om SM-dejting är något för dig kan du med fördel skapa en profil på en SM-dejtingsajt och titta runt lite för att få en inblick i den världen. Ett alternativ är att registrera sig på en sajt för sexdejting, där paletten av användare är bredare.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog