Victoria Milan – Få livet att hända – Ha en affär

Victoria Milan är Nordens största dejtingsajt för dig som har en partner, är sambo eller gift, och som söker lite spänning i vardagen i form av en affär. Här hittar du allt från engångsrelationer till hemliga relationer och långvariga relationer runt hörnet eller utomlands. Webbplatsen har mer än 254 000 medlemmar, så det borde finnas gott om möjligheter att hitta exakt det du söker.

Victoria Milan - Få livet att hända - Ha en affär - dejtingsajt for otrogna

Det kanske förvånar de flesta att Victoria Milan är en av Sveriges mest populära dejtingsajter – just för att det är en dejtingportal för dem som vill ha en affär. Studier visar dock att mer än 30 % av profilerna på vanliga dejtingsajter för singlar faktiskt har ett förhållande eller är gifta, men ljuger om det eller döljer det. Att leta efter en affär på nätet är inget nytt. Via Victoria Milan kan det bara göras öppet bland likasinnade människor. Victoria Milan lovar dock 100 % diskretion, så du behöver inte vara rädd för din befintliga relation.

Victoria Milan dejting för gifta personer

Det kanske upprör vissa att det finns en dejtingsajt med syftet att du som gift man eller kvinna ska kunna hitta en affär, men verkligheten är att ungefär var tredje svensk kommer att vara otrogen mot sin partner någon gång.. Med tanke på dessa siffror är det inte förvånande att det finns en dejtingsajt för otrohet.

Oavsett om du är i ett nytt eller etablerat förhållande, gift eller samboende, om din partner är okej med dina otroheter eller inte känner till dem, kan du hitta en affär på Victoriamilan.dk. Fördelen med just denna dejtingsajt jämfört med andra dejtingsajter på marknaden är att Victoria Milan är den enda dejtingsajt som fokuserar på personer i relationer som aktivt söker en affär. Praktiskt taget alla andra dejtingsajter är för singlar, och många fokuserar till och med på att hitta en partner.

Om du redan är i ett förhållande eller till och med är gift är du förmodligen inte ute efter en ny partner, utan bara efter lite kul på helgen eller efter jobbet. Här är det bättre att söka bland människor som känner på samma sätt som du, än bland män och kvinnor som letar efter sitt livs kärlek.

Hur man använder Victoria Milan

En av de bästa sakerna med Victoria Milan är dess användarvänlighet. Det är en webbplats som är lätt att använda, även för nybörjare.

För att använda webbplatsen måste du skapa en profil. Först och främst måste du ange ditt civilstånd och vad du söker. Några av alternativen är följande:

 • Gift man som söker kvinna
 • Kvinna i ett förhållande söker man
 • Ensamstående man som söker kvinna
 • Kvinna som söker kvinna

Därefter måste du ange din geografiska plats, din längd och vikt, bedömning av ditt utseende, kroppstyp, ögonfärg, hårfärg och födelsedag.

När du har skapat användaren, som du bekräftar via e-post, måste du välja vad du söker mer exakt. Till exempel om du är ute efter något långsiktigt eller kortsiktigt och vad du tänder på.

Victoria Milan pris

När du registrerar dig som användare hos Victoria Milan kan du till en början välja en gratis profil, vilket ger dig tillgång till andra profiler på webbplatsen. Det är alltså helt gratis att kontrollera om det finns andra användare som du kan komma i kontakt med. Om du vill ha tillgång till alla webbplatsens fördelar, inklusive kontakt med andra användare, måste du köpa en prenumeration.

Du kan välja mellan följande prenumerationer:

 • 1 månad: 390 svenska kronor per månad
 • 3 månader: 299 euro per månad
 • 6 månader: 219 euro per månad
 • 12 månader: 199 euro per månad

Ju längre du vill binda dig till abonnemanget, desto billigare blir det per månad. Du kan inte binda dig för mindre än en månad.

Victoria Milan recensioner

Som med så många andra saker finns det naturligtvis för- och nackdelar med Victoria Milan. Det är ett stort plus att sajten erbjuder möjligheten att träffa likasinnade som också söker en affär, så utgångspunkten för kontakt är inte en lögn. Dessutom verkar webbplatsen professionell, det finns ett stort antal användare och det är enkelt och snabbt att skapa en profil. Den största nackdelen med webbplatsen är att priset för medlemskap är ganska högt jämfört med andra dejtingsajter.

Fördelar med Victoria Milan:

 • Ett stort antal användare
 • Möjlighet att träffa likasinnade
 • Enkel och användarvänlig webbplats
 • Möjlighet att välja en gratis profil
 • 100 % anonymitet
 • Kontakt över gränserna

Nackdelar med Victoria Milan:

 • Högt pris för medlemskap
 • Många inaktiva och falska profiler
 • De flesta manliga profiler

Recensionerna av Victoria Milan är i allmänhet något tvetydiga; vissa är mycket nöjda med webbplatsen (vanligtvis de som har hittat en affär genom webbplatsen), medan andra är lika missnöjda (vanligtvis de som inte har haft någon tur i jakten).

Hög säkerhet och 100 % anonymitet

Om du letar efter en affär vill du förmodligen inte att din make/maka eller pojkvän ska få reda på det. Därför erbjuder Victoria Milan 100 % anonymitet, vilket innebär att du inte behöver lämna någon information med risk för att bli identifierad, och det är också frivilligt om du vill lägga upp bilder på din profil.

Du kan enkelt välja ett användarnamn som inte har något med ditt riktiga namn att göra, och du kan skapa en gratis e-post för ändamålet, så att du kan använda din privata e-post. På så sätt kan du vänta med att lämna personlig information tills du har kontakt med en annan användare som du vill träffa och information kan utbytas via privat chatt.

Enligt Victoria Milan själv har man också lagt ner mycket arbete på säkerheten på webbplatsen. Det är till exempel möjligt att rapportera profiler som verkar vara falska. Dessutom ska det finnas personal som enbart övervakar webbplatsen för att skydda användarna. Dessutom använder webbplatsen ett 256 BIT SSL-certifikat, vilket är en krypterad anslutning som är utformad för att skydda mot hackning. Victoria Milan bör därför vara ett säkert val.

Victoria Milan - Få livet att hända - Ha en affär - victora milan
netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog