Happn – Få meddelande när du fysiskt passerar andra användare

Happn är en innovativ dejtingapp som i hög grad är ett verktyg för att komma i kontakt med människor som du står nära. Du får helt enkelt ett meddelande om du passerar andra användare fysiskt.

Ledamöter

100 mill.

Gratis profil

Ja

Målgrupp

Alla

Även om stora dejtingappar som Tinder är populära finns det också en hel del slöseri med att swipa och swipa. Och det finns ingen rätt att dra sig ur om du har använt för snabbt. Happn är en annorlunda dejtingapp som syftar till att göra det enkelt att få kontakt i verkliga livet. Med appen kan du sms:a ”Hej” till den där snyggingen som du gick förbi på gatan eller satt mitt emot på bussen.

Happn lokaliserar andra användare som du möter i det fysiska livet. Du behöver alltså inte hantera en app med hundratusentals användare över hela landet – och kanske utomlands. Du kan bara ta itu med de människor som du möter på gatan eller sitter bredvid på tåget.

Kanske är det därifrån namnet”Happn” kommer; appen är tänkt att hjälpa till att få saker att hända. Det är ett annorlunda, roligt och seriöst sätt att dejta på nätet, där du ”tvingas” vara lite mer aktiv i ditt dejtingliv.

Vad är skillnaden mellan Happn och Tinder?

Den stora skillnaden mellan Tinder och Happn är att på Tinder kan du sitta hemma och svepa genom mängden potentiella dejter när du sitter i soffan och inte har något bättre för dig.

Happn är mer för aktiv användning. Du får ett meddelande om du passerar en annan användare och måste sedan bestämma om det är någon du vill ta kontakt med. Det är lite av ett diskret sätt att gå runt med en skylt ”Jag är singel och söker en partner” i pannan.

På Tinder måste du svepa och fatta ett beslut direkt innan du kan se nästa potentiella matchning. På Happn dyker personen som du har träffat i verkligheten upp, men du behöver inte fatta ett beslut direkt. Du kan vänta och skriva senare när du har tänkt igenom det. Och du kan ha flera profiler som väntar samtidigt.

Du kan använda både Happn och Tinder gratis – och det är inget fel att ha en profil i båda apparna. Det ökar bara dina chanser att hitta en potentiell partner.

Tips för att använda Happn

Happn - Få meddelande när du fysiskt passerar andra användare - happn

Happn vill vara en seriös dejtingapp. Med andra ord är det en app för dig som letar efter en flickvän – och som gillar tanken på att din potentiella dejt är lätt att träffa eftersom de finns i närheten.

Just för att det är en seriös dejtingapp, där användarnas främsta mål är att hitta en partner, är det en bra idé att beskriva dig själv lite djupare än vad du skulle göra i mer lättsamma dejtingappar.

Tips på vad du ska skriva i din profiltext:

  • Saker som du gillar att göra
  • Vad du är utbildad till
  • Vad du gör för att försörja dig
  • Dina drömmar och önskemål för framtiden
  • Dina prioriteringar i livet

Din profiltext ska ge andra användare en inblick i vem du är som person. Detta gör det lättare att göra ett val om eventuell fortsatt kontakt.

VANLIGA FRÅGOR

Är det gratis att använda Happn?

Det är helt gratis att skapa en profil på Happn och använda den för allt det grundläggande som att se andra användare, skriva med dem, spela med dem, etc. Du kan också välja att uppgradera till en premiumutgåva för ännu fler funktioner.

Visar Happn min plats?

Happn visar andra användare att de har passerat dig. Men den visar inte exakt när och inte heller din fortsatta plats. Om andra användare vill komma i kontakt med dig måste det ske via kontaktfunktionen i appen.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog