Grindr Review – gör det enkelt för män att hitta män

Grindr är en dejtingapp som gör det enkelt för män att hitta män. Många kallar appen för en sexapp, men den kan också användas för att hitta en fast relation.

Som homosexuell, bisexuell eller transsexuell man kan det vara svårt att navigera i de stora dejtingapparna som Tinder och Match.com, oavsett om du letar efter en snabb fredagskväll eller ett seriöst förhållande.

En av de bästa sakerna med Grindr är att den kan användas för att hitta andra homosexuella män i din närhet – och det är den största appen i sitt slag i världen. Det innebär att du även när du reser utomlands kan hitta och kontakta likasinnade personer.

Du hittar Grindr i Apple Store här

Varför välja Grindr?

Grindr Review - gör det enkelt för män att hitta män - grindr

Konceptet är ungefär detsamma som andra stora dejtingappar som Tinder och Happn. Skillnaden är att Grindr uteslutande är till för män som söker män. Appen vänder sig till homosexuella, transpersoner och bisexuella och kan användas för att hitta både tillfällig sex och en livspartner.

Genom att välja en app som Grindr säkerställer du att alla användare på plattformen är likasinnade. Alla är män som söker andra män. Det gör det lättare att hitta en matchning. Dessutom har appen en funktion som gör att du kan hitta andra användare i närområdet. Så du kan snabbt hitta andra män på din stadsresa, resa, café eller tågresa.

Grindr dejting tips

Om du vill använda Grindr ska du vara medveten om att appen inte bara är avsedd för homosexuella män, utan även för bisexuella och transsexuella, och att det även kan finnas kvinnor i appen, trots att den är avsedd för män.

Dessutom bör du vara medveten om att många använder appen som en så kallad sexapp, eftersom den har funktionen att visa andra användare i ditt område. Det gör det enkelt att komma i kontakt med andra i staden.

Det är därför bra att klargöra vem och vad du söker. Om du är ute efter ett seriöst förhållande kan det vara en bra idé att skriva i din profiltext så att du inte blir kontaktad av en massa män med lösa erbjudanden.

Goda råd för att använda Grindr:

  • Välj en snygg profilbild
  • Skriv en profiltext som beskriver dig och speglar vad du söker
  • Kom ihåg att se till att din plats är uppdaterad

Vad är skillnaden mellan Tinder och Grindr?

Tinder och Grindr är båda stora, internationella och välkända dejtingappar. Men vad är skillnaden?

De är faktiskt ganska lika i sitt upplägg, och båda kan också visa användare i närheten. Den stora skillnaden är att medan Tinder är för alla, är Grindr i princip bara för män som letar efter män.

Det finns inte så många alternativ för kvinnor som söker kvinnor, och många lesbiska och bisexuella kvinnor väljer därför Tinder. Därför kan det hända att det finns fler aktiva kvinnliga användare på Tinder.

Som man kan det vara en fördel att ha en användare på båda plattformarna. Det kan finnas män som väljer Tinder – särskilt bisexuella män som söker båda könen – och som därför inte finns på Grindr.

VANLIGA FRÅGOR

Kan man vara anonym på Grindr?

Du måste logga in i appen via ett socialt medium som har en viss mängd vänner/följare och är minst ett år gammal för att verifiera din identitet. Du kan dock i efterhand förbli anonym i appen.

Kan du använda Grindr som kvinna?

Konceptet er udviklet til mænd, der søger mænd. Men eftersom app’en også er for biseksuelle mænd, kan du som kvinde i princippet godt oprette en profil og være heldig.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog