Dejtingsajt för otrogna – Hitta de bästa platserna för det här

Affärsdejting är för dem som redan är i ett förhållande eller är gifta och som vill hitta en oengagerad sexpartner. Det handlar både om engångsärenden och långvariga ärenden.

Nästan en av fyra män – och något färre kvinnor – har varit otrogen mot sin nuvarande partner. Även om de flesta människor skulle hävda att man i regel inte ska fuska, finns det förvånansvärt många som har gjort det.

Kanske för att det inte är så svårt i dag, tack vare tekniken. Det finns till och med dejtingsajter vars primära målgrupp är personer som redan har ett förhållande. Du behöver alltså inte ens gå ut i nattlivet för att inleda en affär.

Ledamöter

900.000+

Gratis profil

Nej – Priset börjar från 199 kr. / månad

Målgrupp

Utformad för gifta personer och personer i relationer

Vad är en dejtingsituation?

Affair dejting är dejting för dig som vill ha en affär. Begreppet omfattar både engångsärenden och hemliga ärenden med längre tidshorisonter.

Det finns numera en god handfull danska dejtingsajter som fokuserar på affärer, och det gör det naturligtvis lättare att hitta en affär på en sajt där det är syftet, eftersom det då inte är någon hemlighet att du är gift eller i ett förhållande med den person du har en affär med.

Många dejtingsajter har också så kallade ”panikknappar”. Det innebär att om någon kommer in i rummet medan du är på webbplatsen kan du snabbt stänga av webbplatsen och automatiskt öppna en annan sida. En av de mest populära platserna är Victoria Milan – läs vår recension här.

Goda råd för affären dejting

Först och främst måste du inse att en dejtingsaffär kan få konsekvenser för ditt förhållande. Affärsdejting kräver att du ljuger, och du riskerar att bli upptäckt.

Om du fortfarande vill hitta en affär kan du följa råden nedan för att hitta den dagliga gnistan:

  • Välj en snygg profilbild: Du kommer troligen att behöva träffa din dejt personligen, och grunden är bäst om bilderna är aktuella och snygga.
  • Skriv en ärlig profiltext: Vem är du? Varför letar du efter en affär? Och vad söker du mer specifikt; ett engångsligg eller en fast partner? Det är lättast att hitta rätt dejt om du i förväg vet vad den andra personen letar efter.
  • Förväntningar: Ni kanske båda är i ett förhållande, så det är viktigt att ställa upp förväntningar när det gäller kontakt, frekvens av möten osv.
  • Slut snyggt: En affär är vanligtvis ett kortsiktigt arrangemang som måste avslutas någon gång. Gör det på ett trevligt och nyktert sätt.

Varför välja affair dating?

Dejtingsajt för otrogna - Hitta de bästa platserna för det här - dejtingsajt for otrogna

De flesta som väljer att ha en affär älskar sin partner och vill inte lämna honom eller henne. Å andra sidan är de vanligtvis missnöjda med sitt sexliv och om det inte har hjälpt att prata med sin partner om det – eller om ämnet är för känsligt att prata om – kan det kännas som en utväg för att bli sexuellt tillfredsställd på andra sätt.

Även om det är tabu att prata om otrohet och affärer i Sverige är det många människor och relationer som är inblandade i det – eller har varit det någon gång.

Till en början var det upprörande att skapa nätdejting i syfte att hitta en hemlig affär, men omvänt ser denna form av dejting till att de som vill dejta inte luras att tro att de går in i ett förhållande för att sedan få reda på att deras nya partner antingen redan har en flickvän eller till och med är gift.

När det gäller affärsdejting är de inblandade medvetna om att användarna på sajten troligen redan är i ett förhållande och därför bara vill ha något som inte förpliktigar.

VANLIGA FRÅGOR

Vilka dejtingsidor är bäst?

För affairdejting vore det självklart att välja bort de stora dejtingsajterna till förmån för de dejtingsajter som är specialiserade på affairdejting.

Vad är affair dating?

Affärsdejting är dejting är för dig som redan är i ett förhållande. Vanligtvis handlar det om icke-förpliktande relationer med fokus på upplevelser och sex.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog