Lesbisk dejting – dejtingappar och dejtingsajter för lesbiska kvinnor


Datingappar och dejtingsajter är ett populärt sätt för lesbiska kvinnor att få nya vänner och bekanta eller hitta en pojkvän. Om du letar efter en kvinna som delar samma värderingar som du är det värt att pröva lyckan på en dejtingsajt eller en dejtingapp.

Men för att du ska kunna komma igång med detta är det alltid bra att veta vilka valmöjligheter du har när det gäller webbplatser och appar för lesbisk dejting.

Medlemmar

20 miljoner+

Gratis profil

Ja

Publik

Singlar

Medlemmar

300.000+

Gratis profil

Ja

Publik

Gifta & affär

Medlemmar

900.000+

Gratis profil

Ja

Publik

Gifta & affär

Medlemmar

150.000+

Gratis profil

Ja

Publik

Sugerdating & affär

Varför använda dejtingsajter och dejtingappar för lesbiska?

Lesbisk dejting - dejtingappar och dejtingsajter för lesbiska kvinnor - lesbisk dejting

Har du svårt att hitta den rätta kvinnan för dig? Det finns många goda skäl till varför du bör försöka hitta en flickvän via en dejtingsajt eller en dejtingapp. När allt kommer omkring kan du i slutändan hitta den person som du vill dela resten av ditt liv med.

  • Det är lättare att hitta likasinnade: Om du använder en webbplats eller app för lesbisk dejting blir det mycket lättare för dig att hitta likasinnade som också söker en partner.
  • Sök efter plats: Om du bor i en liten stad är dejtingappar och dejtingsajter för lesbiska ännu mer användbara för att hitta likasinnade kvinnor i ditt område. Detta gäller naturligtvis även om du bor i en storstad.
  • Perfekt för introverta och blyga kvinnor: Om det är svårt för dig att träffa nya människor är en dejtingapp eller en dejtingsajt på nätet ett bra sätt att bryta isen och föra en intressant konversation innan ni träffas ansikte mot ansikte. Det underlättar den första dejten när du redan vet något om personen.

Se även: Gay dejting

Nu när du är övertygad om att dejtingsajter och dejtingappar för lesbiska är lösningen måste du nu ta reda på vilken du ska välja? Det finns flera olika webbplatser och appar på marknaden som lesbiska kvinnor kan använda sig av. Vissa av dessa dejtingsajter och appar är särskilt anpassade för lesbiska dejtingsidor, medan andra är öppna för alla. Läs vidare för att hitta den bästa för dig.

De bästa dejtingsidorna och apparna för lesbiska kvinnor

Det finns flera webbplatser i Danmark där kvinnor söker kvinnor för att inleda ett förhållande. En del av dessa webbplatser fokuserar enbart på lesbisk dejting, medan andra webbplatser omfattar alla former av dejting. Eftersom lesbisk dejting sker på flera av dessa webbplatser och appar kan du hitta en granskning av båda typerna nedan.

Dating.co.uk

Dating.dk är en av Danmarks största och mest populära dejtingsajter på nätet. Webbplatsen vänder sig till alla och har många användare som söker kärlek. Du kan välja att vara en kvinna som bara söker en kvinna. Det är dessutom gratis att skapa en användare, varefter du kan gå på jakt bland de många profilerna på webbplatsen.

Läs hela vår recension av match.com här

Be2

Be2 är, precis som Dating.dk, också en av de största och mest populära dejtingsajterna i Danmark. Här hittar du över 700 000 profiler. Alla kan använda dejtingsajten och du kan skapa en profil gratis. När du skapar din profil kan du välja att du letar efter en kvinna.

Läs vår fullständiga Be2-granskning här

Match.com

Match.com är ett amerikanskt företag som har många miljoner medlemmar. På den danska sidan av denna dejtingtjänst hittar du också ett antal medlemmar. Du kan skapa din profil gratis och sedan se om det finns några intressanta singlar för dig. När du skapar din profil kan du ange att du söker en kvinna.

Tinder

I Danmark är Tinder en av de mest välkända dejtingapparna, som bland annat kan användas för lesbisk dejting. Med den här appen kan du hitta singlar i din närhet och sedan svepa åt vänster eller höger beroende på om du är intresserad av personen eller inte. Det är gratis att använda denna dejtingtjänst och Tinder kan laddas ner som en app direkt på din telefon.

HÄR

HERE är en av de bästa dejtingapparna för lesbisk dejting med flera miljoner lesbiska medlemmar. Appen delar också med sig av HBTQ+-nyheter och erbjuder sina medlemmar att delta i olika evenemang etc. Med den här appen kan du söka nya vänner eller hitta kärleken gratis. Du bör dock vara medveten om att appen förmodligen inte har så många användare från Danmark.

SPICY

SPICY är också en dejtingapp som fokuserar på lesbisk dejting. Appen är, precis som HERE, internationell, så du kan hitta både danska och utländska medlemmar. Så återigen, tänk på att det kanske inte finns så många danska medlemmar. Det är gratis att skapa en profil, så den är tillgänglig för alla hbtq-personer.

Kom igång med lesbisk dejting

Nu när du har hittat en eller flera dejtingappar eller dejtingsajter för lesbiska som passar dig behöver du bara ladda ner appen eller klicka dig in på sajten via din dator eller telefon. Hitta sedan den bästa bilden av dig, skapa en profil och börja leta efter en kvinna som du vill dejta.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog