C-date – en värld av fria dejter utan förbehåll

Sedan 2008 har C-date varit svenskarna favorit bland gratis dejtingsajter för oknutna möten – åtminstone om man tror på sajten själv. I skrivande stund finns det över 25 000 nya medlemmar som registrerar sig varje dag internationellt och över 400 000 svenska profiler.

Överraskande nog är antalet kvinnor och män ganska jämnt fördelat – trots att det här är en dejtingsajt för dejting utan förbehåll, och alltså inte en traditionell dejtingsajt där målet är att hitta en livspartner.

C-date är en del av det internationella Interdate och är tillgänglig som en tillfällig dejtingsajt i hela Europa.

C-date är för icke-bindande möten

c-date

C-date är casual dating i den meningen att det inte är en riktig dejtingsajt för personer som vill hitta en partner. Det är snarare en mötesplats utan förbehåll där du kan hitta en helgflört, en vän med förmåner eller bara ha kul utan att förvänta dig något mer.

Du ska inte förvänta dig att hitta din sanna kärlek på C-date.dk, utan snarare att få några förhoppningsvis goda och oförbindliga erfarenheter på vägen från likasinnade människor.

Pris för C-datum

Det är gratis att skapa en profil på C-date, men du kan inte använda profilen särskilt mycket utan att betala för ett medlemskap. Medlemskapet kostar 359 SEK per månad för det minsta paketet och är därmed en av de dyrare abonnemangslösningarna. Å andra sidan har C-date en svarsfrekvens på hela 72 %, så det borde finnas goda chanser att hitta exakt den eller de personer du letar efter.

Du kan dock spara pengar på medlemskapet genom att köpa paket med flera månaders löptid:

  • 1 månad vid 12 månaders medlemskap: 179 kr
  • 1 månad för 6 månaders medlemskap: 269 kr
  • 1 månad för 3 månaders medlemskap: 359 kr

Du förbinder dig till minst tre månader till ett relativt högt pris, men det måste naturligtvis vägas mot chansen till sex utan förbehåll (kanske till och med mer).

Hur man använder C-date

När du registrerar dig på Cdate måste du först svara på om du är man eller kvinna och om du är intresserad av män eller kvinnor. Då måste du svara på vad du söker på webbplatsen. Du kan välja mellan följande upplevelser:

  • Träffa singlar
  • Diskret affär
  • Flirta
  • Spela
  • Titta på
  • Chatt

På så sätt anger du redan från början vad du vill ha ut av ditt medlemskap, och på så sätt undviker du (förhoppningsvis) missförstånd när du inleder en dialog eller möter en annan användare. Du anger också din geografiska plats, din ålder och ditt civilstånd, precis som du beskriver ditt utseende.

När du har registrerat dig kan du lägga till foton och text i din profil och börja utforska de andra profilerna som är registrerade. Det är också snabbt och enkelt att starta en chatt, så att du kan se om intresset är ömsesidigt, om kemin finns där och om det finns potential för ett möte i verkligheten.

netdatingsider

Link1
Link2
Link3

Kontakt

Om oss

Blog